Latin Stage

Jazz Festival Delft
Jazz Festival Delft, i.s.m. Theater de Veste, presenteert: Latin Stage
vr 23 aug 19:00 - 01:00
vr 23 aug ’24
19:00 - 01:00
  • vr 23 aug ’24
    19:00 - 01:00
    Theater de Veste

Bereid je voor op een avond vol aanstekelijke ritmes en dansplezier tijdens de Latin Stage in Theater de Veste. In de laatste week van augustus transformeert Delftse binnenstad in een muzikale hotspot tijdens Jazz Festival Delft, met fijne muziek op verschillende locaties. Mis de Latin Stage in Theater de Veste niet!

2 grote danszalen, gratis salsa workshop, Toko Het Oostersch Huisje en meer!

SEPTETO TRIOLOSDOS

21.30 - 00.00 uur

Beleef de zinderende ritmes en onweerstaanbare klanken van Septeto Triolosdos, dé topband in Cubaanse son muziek in de Benelux. Al meer dan twintig jaar brengen zij de authentieke geluiden van Santiago de Cuba naar festivals en podia. Met hun volledig traditionele akoestische bezetting - tres, armonico, gitaar, contrabas, maracas, guiro, bongo's, campana, trompet en natuurlijk de clave - creëren ze een ongeëvenaarde muzikale ervaring. Hun meerstemmige zang en aanstekelijke enthousiasme krijgen iedereen aan het dansen!

DJ GAYLORD - PIETERS

19.30 - 20.30 uur

Vanuit het zonnige Curaçao naar het bruisende Nederland heeft DJ Gaylord - Pieters altijd één missie gehad: elk feestje transformeren in een onvergetelijke danservaring! In de jaren '80 en '90 draaide hij de sterren van de hemel in de bekendste clubs van Nederland zoals Paradiso, Melkweg en Effenaar. Zijn unieke mix van jazzdance, funk, soul, reggae en salsa maakte hem tot een geliefde huis-DJ in deze iconische zalen. Nu komt hij naar de Latin Stage met de beste dansmuziek.

SALSAWORKSHOP DOOR DANSSCHOOL WESSELING

20.30 - 21.15 uur

Voordat de avond echt losbarst, kun je meedoen aan een energieke salsaworkshop door Dansschool Wesseling. Leer de beste moves en bereid je voor om de dansvloer te veroveren!

Jazz Festival Delft

Dit gratis evenement is onderdeel van Jazz Festival Delft. Bezoek voor meer informatie en het complete programma: http://jazzfestivaldelft.nl/

 

Gratis toegang