Keti Koti & Dia Lucha Pa Libertat

Theater de Veste & CANIDREAM
Dialoogtafel en Bevrijdingsconcert
vr 28 jun 20:15 - 22:30
vr 28 jun ’24
20:15 - 22:30
  • vr 28 jun ’24
    20:15 - 22:30
    Pauze 21:15
    Theaterzaal

Op vrijdag 28 juni presenteren we de jaarlijkse herdenking en viering van Keti Koti samen met Stichting CANIDREAM. De avond bestaat uit twee onderdelen: de Dialoogtafel met een lezing door dr. Fenneke Wekker (i.p.v. professor dr. Gloria Wekker) en het Bevrijdingsconcert met het Glenn Weisz Orkest featuring legends Denise Jannah, Oscar Harris, Jersey Isenia, Kenneth Herdigein & Ed Rust. Plus een optreden van Tipico.

TICKETS

Voor het Bevrijdingsconcert zijn nog tickets beschikbaar, de Dialoogtafel is inmiddels uitverkocht.

Het is nu alleen nog mogelijk om tickets te kopen voor het Bevrijdingsconcert:

BEVRIJDINGSCONCERT 

Na de Dialoogtafel vindt er in de grote zaal van Theater de Veste het Bevrijdingsconcert plaats, featuring legends:

  • Oscar Harris, de legendarische zanger die jarenlang de voorzanger zanger was van de Twinkle Stars en een hit scoorde met 'Song for the Children'.
  • Denise Jannah, een begenadigd actrice en zangeres die heeft opgetreden voor onder andere het Koninklijk paar, Nelson Mandela en Bill Clinton. Ze is winnares van twee Edisons en een gouden Orpheus.
  • Ed Rust, bekend van onder andere The Voice Senior en een van de populairste allround zangers.
  • Uit Curaçao komt Jersey Isenia, jarenlang de zanger van de Antilliaanse topformatie Doble RR.
  • Kenneth Herdigein is een Nederlandse acteur van Surinaamse afkomst. Hij is bekend van zijn rollen in verschillende televisieseries, als ook bekend door zijn vele rollen in het Nederlandse theater. Zo speelde hij de rol van Nelson Mandela in de musical 'Amandla! Mandela'.

De begeleiding van deze toppers is in handen van het Glenn Weisz Orkest en de host van het concert is de Surinaamse filmacteur Borger Breeveld (o.a. Wan Pipel en Wiren).

  • Aanvang: 20.15 uur

 

DIALOOGTAFEL met eten [UITVERKOCHT]

Inspirerende start van de avond: eerst een lezing door dr. Fenneke Wekker (i.p.v. professor dr. Gloria Wekker), daarna kunt u deelnemen aan een dialoog waar uw verhaal centraal staat. Ontmoet anderen, deel uw ervaringen en verbind op een unieke manier. Geniet van een maaltijd en drankje in een intieme setting. Er zijn slechts 100 plekken beschikbaar. 

  • Tijd: 17.30 - 19.00 uur (inloop v.a. 17.00 uur)


Foto en videoopnamens

Tijdens dit evenement worden foto's en video's gemaakt. Tijdens dit evenement georganiseerd door Stichting CANIDREAM en Theater de Veste mogen foto en video opnames worden gemaakt. Door deelname aan dit evenement ga je akkoord met het feit dat er beeldmateriaal voor publiciteitsdoeleinden wordt gemaakt, waar deelnemers op kunnen komen te staan.