Ciao Ragazzi!
-
zo 11 mei ’1417:30Foyer
A fine blend of Italian flavors and vintage Jamaican Sounds - 'Ciao Ragazzi!' is de finale, het afscheidsfeestje van Gastrovan in Theater de Veste. Om het seizoen in stijl af te sluiten heeft Gastrovan de Italiaanse topchef Paolo Trippini uitgenodigd om nog een keer al de culinaire remmen te laten vieren. Voor deze avond koken ze samen met Paolo ’het culinaire zwaar gewicht’ uit Umbrië een klassiek Italiaans 4-gangen menu. Voor u geserveerd op het podium van Theater de Veste.
De avond wordt afgesloten door The Invisibles! Original Ska, Rocksteady & Early Reggae, een repertoire vol met Italiaanse klassiekers van de jaren 50, 60 en 70, voor een dansbare afterparty in stijl. Wat deze fanatiekelingen samenbrengt in Theater de Veste is passie, passie voor lekker eten, goede muziek en Italiaanse gezelligheid.
De avond begint om 17:30 uur met een ‘antipasti’ en een welkomstdrankje om vervolgens te dineren op het podium. Na de ‘dolce’ (het dessert) spelen The Invisibles Italiaanse klassiekers en eigen nummers in het Theatercafe. Als je van lekker Italiaans eten en muziek houdt, mag je deze avond niet missen!
Buon Appetito!
Tijden:
- Aanvang: 17:30 uur
- Diner: 18:00 uur
- The Invisibles: 20:30 uur
Kaartverkoop informatie:
- Combiticket diner & The Invisibles: € 45,00 inclusief CD
- Enkel het concert van The Invisibles: € 10,00 aan de deur (inclusief CD)
Paolo Trippini
Reeds als kind had hij een grote passie voor koken. Hij kreeg de kwalificatie van „Cooking Operator" op het Spoleto Hotel Institute. Achtereenvolgens studeerde hij af als "Technician restaurant services" en als "Restaurant temp" op hetzelfde instituut.
Na verschillende ervaringen in beroemde hotels en restaurants in Italië en Duitsland in 1999, volgde hij lessen bij restaurant Vissani's waar hij werkte in 2000. In 2006 besloot hij om het familierestaurant over te nemen. In 2009 ontving hij diverse onderscheidingen: "Restaurant van het jaar 2009" - Bibenda gids, "Tables of beer 2010" - Espresso gids en "Goede keuken" - Touring gids.
Sinds 2008 geeft Paolo les op de Gambero Rosso ’s school, in 2011 op de Chef Academie in Terni en, sinds vorig jaar, bij de Niko Formazione's school in Castel di Sangro. Koken en jonge getalenteerde mensen opleiden zijn zijn passies. En daar mogen we in Delft van gaan genieten!
Gastrovan
Drie jonge koks kopen een oude camper, bouwen er een uitklaprestaurant bij, stoppen met hun baan en vertrekken op een culinaire veldtocht door Nederland, Frankrijk en Spanje. Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Ree zijn de restaurantmuren ontvlucht om traditionele gerechten te koken daar waar het eten geworteld is. Uit passie voor koken proberen zij de streken waar ze belanden te doorgronden aan de hand van het eten, de mensen. de wijn en de smaken van het land. Door een feestmaal te willen koken voor iedereen die hun hier iets over kan leren gaan allerlei deuren open en ontdekken ze de grensoverschrijdende kracht van liefde voor eten. De ontwapenende jonge mannen leggen hun ervaringen en recepten vast in een boek over uitzonderlijke gastvrijheid, verbindende passie, lekker koken en fantastisch eten.
The Invisibles
The Invisibles is een Internationale „Big" Band met talenten uit heel Europa. Ze kwamen samen in Nederland om een nieuw hoofdstuk te schrijven over de geschiedenis van een van de populairste muziekgenres van de 20e eeuw. Hun live optredens mag je niet missen als je een fan bent van Italiaanse muziek met Jamaicaanse invloeden als reggae en ska, maar ook als je van van jazz, soul, rhythm&blues, pop and evergreens houdt.Onverwachte versies van beroemde popsongs, adembenemende Italiaanse melodieën, klassieke Italiaanse songs in een nieuw jasje en verfrissende eigen nummers. Hun show boeit van het begin tot het eind en zelfs muurbloempjes krijgen ze aan het dansen!